seven

Referenser

Störst i Ulricehamn

Vårt mål är nöjda kunder! Vi jobbar hårt att för att alltid nå dit. Vi utför allt inom måleri för såväl privatpersoner som företag, alltifrån renoveringar till nybyggen.

Villa i Boarp

”Wow, det ser ju ut som betongväggar”

Amanda Öst och Victor Keller, jobbar som konstruktör respektive snickare. De har själva byggt sitt hus i Boarp utanför Gällstad och anlitade oss på Timmele Måleri för spackling och målning av samtliga väggar och tak.
– Alla våra underentreprenörer är lokala och bra folk vi känner till. Det ger en trygg relation där vi kunnat hjälpa varandra för att bygget ska flyta på smidigt, säger Amanda.
– Timmele Måleri är alltid trevliga, positiva och bra att ha och göra med, men framför allt skulle jag rekommendera dem för det otroliga resultatet. Vi är så nöjda! Speciellt med den välarbetade spacklingen som gör att väggarna är otroligt raka och släta. En av våra vänner gick runt i huset och kommenterade: ”Wow, det ser ju ut som betongväggar”. 

 

Villa i Ulricehamn

”De alltid gör ett gott arbete!”

Jesper Johansson bor i en familjevilla från 1909 i Ulricehamn med sin sambo Linda Knutsson och fyra barn mellan 2 och 15 år. Nyligen genomgick huset en totalrenovering där vi på Timmele Måleri har målat väggar, listverk och tak invändigt i större del av huset.
– Kvaliteten på slutresultatet blev fantastiskt. Jag har renoverat, målat och tapetserat vissa delar av huset själv innan och är verkligen superpetig. Men när vi bestämde vi oss för att anlita Timmele Måleri för resten av rummen – hall, vardagsrum, kök och sovrum blev vi mer än nöjda, säger Jesper.
– Jag vet att de alltid gör ett gott arbete. Vi hade samma målare längs med renoveringen. Målaren var mycket noggrann och jobbade effektivt över alla ytor – tak, lister och väggar. Anlitar man proffs då ska det bli riktigt bra och det blev det!

Honungslunden

”Vårt samarbete sträcker sig 20 år bakåt”

Bostadsrättsföreningen Honungslunden

Projekt med 34 radhuslägenheter för Byggteamet i Ulricehamn. Många olika kulörval som gjorts av de tillträdande bostadsrättsägarna. Inflyttningsklart i oktober 2022.
– Timmele Måleri har en otroligt fin stab målare. Duktiga gubbar som alltid levererar väldigt hög kvalitet. Och dessutom är Rickard en god person som är lätt att resonera med. Vårt samarbete sträcker sig 20 år bakåt i tiden, ända sedan hans fars tid Sune, säger Fredrik Thor på Byggteamet i Ulricehamn.
– Här är det lösvirkesradhus med 3,10 i takhöjd. Det är mycket gips som ska spacklas och väv som ska målas i olika kulörer. Med bostadsrätter är snygg finish extra viktigt.

Stubos huvudkontor

”Det blir alltid bästa kvaliteten”

Nybyggnation av kontors- och lagerbyggnad som Bygg-Arvid utförde åt det kommunala bostadsbolaget i Stubo i Ulricehamn.
– För oss är det viktigt att samarbeta med andra lokala aktörer. Då vet man vad man får. En bra produkt helt enkelt, säger platschef Björn Törnqvist på Bygg-Arvid.
– Rickard på Timmele måleri står alltid för det han säger och vi har genomfört många gemensamma projekt genom åren. Från mindre renoveringar och total utblåsning av fastigheter till nybyggen som Stubos huvudkontor. Det blir alltid bästa kvaliteten. Och skulle det vara något litet som inte stämmer då fixar han det direkt.