seven

Våra tjänster

Vi målar din dröm

Vi utför allt inom måleri, så väl inomhus som utomhus vid både renoveringar och nybyggen. Över 20 målare står till ditt förfogande. Vårt mål är nöjda kunder! Vi jobbar hårt att för att alltid nå dit.

Privat

Låt ett proffs måla ditt hem. Vi på Timmele Måleri utför allt inom måleri vid både renoveringar och nybyggen. Våra proffsiga målare står till ditt förfogande vare sig du bor i lägenhet, hus eller stuga. Vi hjälper dig med tapetsering och ommålning av väggar, tak och snickerier inomhus. Utomhus målar vi fasad och fönster. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss! Fråga gärna om kostnadsfri offert. Vi är lokala, pålitliga och ser till att arbetet blir riktigt bra. Du ska alltid vara nöjd när allt är klart! Och du vet väl att vi har en egen butik där du får experttips om allt inom måleri och själv kan botanisera bland färgburkar, tapetrullar och kvalitetsverktyg?

Företag

Vi på Timmele Måleri utför allt inom måleri vid både renoveringar och nybyggen. Våra 20 proffsiga målare står till ditt förfogande vare sig du äger kontor, bilhall, industri eller andra lokaler. Vi hjälper dig med tapetsering och ommålning av väggar, tak och snickerier inomhus. Utomhus målar vi fasad och fönster. Fråga gärna om kostnadsfri offert. Vi kommer ut till dig och lämnar en riktig offert snabbt och enkelt. Vi är lokala, pålitliga och ser till att arbetet blir riktigt bra. Du ska alltid vara nöjd när allt är klart!

Nybyggnation

Vi på Timmele Måleri utför allt inom måleri vid nybyggen av flerfamiljshus och villor och bostadsrätter. Vi är din helhetspartner när det gäller allt ifrån standardlösningar till exklusiva tillval som tapeter. Vi tror på hög servicenivå och korta kommunikationsvägar, både internt och gentemot våra kunder. Vi räknar själva på offerterna och är snabba på att ge dig rätt återkoppling. Vi är lokala, pålitliga och ser alltid till att arbetet blir riktigt bra. Våra målare lämnar det bästa resultatet. Ditt företag och era kunder ska alltid vara nöjda när allt är klart! Vi är stolta över att fått uppdrag att måla Riksbyggens och Byggteamets projekt Honungslunden och projekt Linden åt Hökerum Bygg.

Renovering

Vi på Timmele Måleri utför allt inom måleri vid renovering av villor, stugor och lägenheter. Vi är din helhetspartner när det gäller tapetsering och ommålning av väggar, tak och snickerier inomhus. Utomhus målar vi fasad och fönster. Vi tror på hög servicenivå och korta kommunikationsvägar, både internt och gentemot våra kunder. Vi räknar själva på offerterna och är snabba med att återkoppla direkt till er. Vi är lokala, pålitliga och ser till att arbetet blir riktigt bra. Våra målare lämnar alltid bästa resultatet. Ditt företag och era kunder ska alltid vara nöjda när allt är klart! Vi är stolta över att fått uppdrag att måla gamla Tingshuset och Gula villan åt H2 Entreprenad. Två gamla byggnader i Ulricehamn som fått nytt liv och ny färg.

 

Vår färgbutik

Vår färgbutik, Allt i färg i Ulricehamn har ett brett sortiment av färg, tapeter och tillbehör och är en del av Flügger Färg kedjan. Där får du personlig service av personal med stor yrkeskunskap. Vi brinner för att ge dig bästa tips och råd angående produkter, materialval och arbetsutförande. Du får gärna låna tapetböcker, färgkartor och andra prover med dig hem så du kan se allt i rätt miljö och fundera i lugn och ro. Välkommen in!